Om oss

Vi har alltid dig i fokus

Välkommen till Hallunda Dental!

Vi sätter alltid Dig som patient i fokus – vi strävar efter att ge tandvård med hög kvalitet och ett gott personligt bemötande. Vi erbjuder tandvård som alla har råd med. Hos oss är du välkommen både med och utan remiss. Vi är anslutna till Försäkringskassan.

 

Dani Charro

LEG. TANDLÄKARE & KLINIKCHEF

Erfarenhet: Tandläkarexamen 2000 vid University of Aleppo. Svensk tandläkarlegitimation 2006. Dani har jobbat som privattandläkare sedan 2006 och vidareutbildar sig kontinuerligt.

Urval av diplomkurser: Endodonti 2007, Parodontologi 2012, Implantat- och käkkirurgi, Marseille 2012, Guided Bone Regeneration Symposium, Venedig 2014, An evidence-based educational path in maxillary sinus augmentation, Lake Como Insititute 2016 och Avancerad implantatkirurgi, Johannesburg 2016. Sedan 2015 driver han Botkyrka Dental AB där han tillsammans med erfarna kollegor erbjuder tandvård med högsta kvalitet och engagemang.

Antoine Elkhoury

LEG. TANDLÄKARE

Erfarenhet: Tandläkarexamen HT-97 Karolinska Institutet. Arbetar med sömn- och snarkbehandlingar sedan 2001. Kursgivare för SomnoDent appnéskenor i Skandinavien, Mellanöstern och Gulfstaterna. Antoine har gjort en pilotstudie för patienter som lider av sömnapné där man jämförde komforten vid användning av biblock, monomblock och CPAP.

UKonsult för flertal kliniker i Sverige och utomlands. Sitter i styrelsen för Odontologiska Sömnföreningen i Sverige, medlem i American Academy of Dental Sleep Medicine, ADDM, Svensk förening för sömnforskning och sömnmedicin, SFSS och medlem i European Sleep Research Society, ESRS.

Hanna Amsih

LEG. TANDLÄKARE

Erfarenhet: Tandläkarexamen 2014. Hanna har jobbat som privattandläkare sedan 2018 och vidareutbildar sig kontinuerligt.

Urval av diplomkurser:

  • Implantat- och käkkirurgi, Johannesburg.
  • Protetik Diplom Kurs. Tandläkarförbundet.

Ingeborg Liebsch

TANDSKÖTERSKA

Erfarenhet: Ingeborg är en erfaren tandsköterska som har jobbat mer än 20 år.