Hallunda Dental AB

Tandvård som
alla har råd
med

Vi har alltid dig i fokus

Välkommen till Hallunda Dental!

Vi sätter alltid Dig som patient i fokus - vi strävar efter att ge tandvård med hög kvalitet och ett gott personligt bemötande. Vi erbjuder tandvård som alla har råd med. Hos oss är du välkommen både med och utan remiss. Vi är anslutna till Försäkringskassan.

Gällande corona/covid-19

Information till dig som patient gällande corona/covid-19. Hallunda Dental har öppet som vanligt. Om du känner dig frisk och inte har några symptom är du välkommen att besöka oss.

Behandlingar

En äldre kvinna befinner sig i tandläkarmiljö. Hon speglar sitt leende och ser glad ut.

Allmäntandvård

Friska tänder i en välskött mun betyder oerhört mycket för välbefinnandet. Allmäntandvård eller traditionell tandvård är grunden i allt vårt tandvårdsarbete och syftar till just detta. En mycket viktig del i allmäntandvården är den förebyggande behandlingen. Vi arbetar för att dina tänder och tandkött skall må så bra som möjligt och för att du skall slippa framtida problem. I allmäntandvård ingår även andra typer av behandlingar som t ex fyllningar, kronor, broar, och rotfyllningar.

En kvinnlig tandläkare håller fram en modell av tandimplatant

Implantat

Tandimplantat används för att ersätta en eller flera förlorade tänder. Vid operationen opereras titanskruvar in i käkbenet och på skruvarna fäster vi sedan distanser. När implantatet har läkt in i tandbenet fäster vi sedan de nya konstgjorda tänderna i porslin. Vi använder endast implantat som är väldokumenterade och har mycket lyckade resultat.

En ung blond kvinna ler stort. Hennes tänder är vita och raka.

Estetisk Tandvård

Vi erbjuder vi estetisk tandvård med de allra senaste metoderna för att du ska få ett vackert leende.

Hos oss kan vi bland annat hjälpa dig med:

  • tandblekning
  • missfärgade fyllningar
  • trångställningar
  • nedslitna framtänder
  • stora mellanrum mellan tänderna
En kvinnlig tandläkare tar hand om en patient. De fyller i en blankett tillsammans.

Akuttider

Hos oss på är du välkommen för att få hjälp med alla typer av akuttandvård.

Det kan exempelvis vara om du har:

  • akut tandvärk
  • slagit ut en tand
  • tappat en fyllning
  • en krona eller bro som lossnat
  • infektion i tänderna/käkarna

Bli Patient

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Medarbetare

Hallundadentals medarbetare

Dani Charro

Leg. Tandläkare & klinikchef

Tandläkarexamen 2000 vid University of Aleppo. Svensk tandläkarlegitimation 2006. Dani har jobbat som privattandläkare sedan 2006 och vidareutbildar sig kontinuerligt.

Urval av diplomkurser: Endodonti 2007, Parodontologi 2012, Implantat- och käkkirurgi, Marseille 2012, Guided Bone Regeneration Symposium, Venedig 2014, An evidence-based educational path in maxillary sinus augmentation, Lake Como Insititute 2016 och Avancerad implantatkirurgi, Johannesburg 2016. Sedan 2015 driver han Botkyrka Dental AB där han tillsammans med erfarna kollegor erbjuder tandvård med högsta kvalitet och engagemang.

Hallundadentals medarbetare

Antoine Elkhoury

Leg. Tandläkare

Tandläkarexamen HT-97 Karolinska Institutet. Arbetar med sömn- och snarkbehandlingar sedan 2001. Kursgivare för SomnoDent appnéskenor i Skandinavien, Mellanöstern och Gulfstaterna. Antoine har gjort en pilotstudie för patienter som lider av sömnapné där man jämförde komforten vid användning av biblock, monomblock och CPAP.

Konsult för flertal kliniker i Sverige och utomlands. Sitter i styrelsen för Odontologiska Sömnföreningen i Sverige, medlem i American Academy of Dental Sleep Medicine, ADDM, Svensk förening för sömnforskning och sömnmedicin, SFSS och medlem i European Sleep Research Society, ESRS..

Hallundadentals medarbetare

Hanna Amsih

Leg. Tandläkare

Hallundadentals medarbetare

Ingeborg Liebsch

Leg. Tandsköterska

Ingeborg är en erfaren tandsköterska som har jobbat mer än 20 år.

08-684 410 50

Ring oss för tidsbokning

Hitta hit

Hallunda torg, Hallunda centrum, 145 68 Norsborg

Öppettider

Mån-fre 10:00-19:00
Lör 10:00-14:00

Tidsbokning